Forside /  Truma luftbåren

 

Truma tilbyr en rekke varmeapparater for campingvogner og bobiler, designet for å sikre komfort gjennom alle årstider. Deres produktsortiment inkluderer Combi-varmeapparater som tilbyr fleksibel varmekomfort og muligheten til å varme opp både kjøretøyet og vann med én enhet. Truma S-varmeapparater er kjent for sin pålitelighet og enkelhet, ideell for rask oppvarming. VarioHeat-varmeapparater er kompakte og tilpassbare, egnet for både hoved- og tilleggsvarme. Disse systemene tilbyr en kombinasjon av gass-, diesel- og elektrisk drift for optimal effektivitet og komfort underveis.

Truma Combi-varmeapparater er fleksible enheter som tilbyr både oppvarming av kjøretøyet og vannoppvarming i en integrert rustfri stålbeholder. De er tilgjengelige som gass- eller dieselvarmeapparater og i e-varianten med ekstra integrerte elektriske varmestaver for hybrid drift. Disse varmeapparatene er ideelle for de som ønsker plass- og vektbesparelse uten å gå på akkord med varmekomfort.

For mer informasjon, besøk Trumas nettside for Combi-varmeapparater her.

Truma S-varmeapparater har lenge vært kjent for sin pålitelighet og komfort, selv uten bruk av strøm. Disse legendariske varmeapparatene har satt standarden innen sikkerhet og varmekomfort i campingvogner, og de er kjent for å raskt kunne varme opp interiøret til en behagelig temperatur.

For mer detaljer, besøk Trumas nettside for S-varmeapparater her.

Truma VarioHeat-varmeapparater er kompakte og fleksible, designet for campingvogner, bobiler og varebiler. De kan installeres både vertikalt og horisontalt, noe som gjør dem til en ideell løsning for både hoved- og tilleggsvarme. VarioHeat er spesielt gunstig for bruk i varierte posisjoner og kjøretøytyper, og tilbyr tilpassbar komfort for enhver situasjon.

For mer informasjon, besøk Trumas nettside for VarioHeat-varmeapparater her.

 

Top