Forside /  Gass-system /  Selvfylleflasker gass

Med fokus på kostnadsbesparelse bringer selvfylleflasker en økonomisk vinkel til bobil- og campinglivet. Ved å tillate brukere å fylle opp sine egne gassflasker, reduseres avhengigheten av dyre bytteordninger betydelig. Over tid kan denne selvbetjente metoden føre til betydelige besparelser, spesielt for de som bruker mye tid på veien. Selvfylleflasker tilbyr ikke bare en praktisk løsning på gassforsyning men er også et steg mot mer kostnadseffektiv og selvstendig reiseliv.

En stor fordel med selvfylleflasker er nettopp dette: de fjerner behovet for å ha forskjellige flasker for ulike land.

Tradisjonelt måtte reisende med bobil eller campingvogn navigere et lappeteppe av bytteordninger og flasketyper over landegrenser. Selvfylleflasker tilbyr en universell løsning som fungerer på tvers av landegrenser, forenkler prosessen betydelig, og bidrar til både kostnadsbesparelse og mindre hodebry under reisen.

For å gjøre kjøpet og installasjonen av selvfylleflasker så enkelt som mulig, har vi satt sammen komplette pakker som inkluderer både flasker og nødvendige installasjonsmaterialer samt forbruksvarer. Dette betyr at du får alt du trenger for å komme i gang med din selvforsyning av gass, i én praktisk pakke.

Top