Forside /  Truma mover

 

Mover til campingvogn er et system designet for å hjelpe med å manøvrere campingvogner nøyaktig og enkelt inn på plasseringer som kan være vanskelige å nå med bilen alene. Disse systemene fungerer ved å feste elektriske motorer til campingvognens hjul, som så styres via en fjernkontroll. Dette gir eieren muligheten til å flytte campingvognen fremover, bakover og til sidene uten fysisk anstrengelse, og gir presis kontroll over plasseringen. Manøvreringssystemer er spesielt nyttige i trange campingplasser eller når du skal koble campingvognen til eller fra bilen.

Truma tilbyr mover for enakslede campingvogner opp til 2300 kg, designet for å hjelpe med å plassere kjøretøyet presist og sikkert. For mer detaljert informasjon om de ulike modellene og hvordan de kan passe dine behov, anbefales det å besøke deres nettside? Truma?.

Truma tilbyr mover for toakslede campingvogner, egnet for kjøretøy på opptil 3100 kg. Disse systemene gir utmerket kontroll selv under utfordrende forhold som skråninger, nedoverbakker og ujevne underlag. For mer detaljert informasjon om deres produkter og for å finne det systemet som passer best for deg, besøk deres nettside? Truma?.

Multi-Mover tilbyr et utvalg av selvstendige movere, designet for å opereres til fots og håndtere tunge laster på en effektiv måte. Disse kraftige enhetene, som er utstyrt med vedlikeholdsfrie, standard kommersielle batterier, kan flytte laster på opptil 100.000 kg. De er lette å betjene og krever ingen førerkort, noe som gjør dem tilgjengelige for et bredt publikum. Disse passer perfekt for deg som driver med tilhengere og campingvogner i litt større skala. For mer detaljert informasjon om de ulike modellene og bruksområdene, besøk Multi-Movers nettsted? (Multi-Mover)?.

Top