Forside /  Alde vannbåren

Utforsker Alde vannbåren varmesystem: Kongen av komfort.

I verdenen av fritidskjøretøy er valget av riktig varmesystem avgjørende for å sikre komfort og varme, uavhengig av været ute. Alde International Systems AB utmerker seg som en verdensleder i utviklingen, produksjonen og markedsføringen av varmesystemer skreddersydd for campingvogner og bobiler, og lover en sømløs blanding av komfort, effektivitet og stille drift.

Kjernen i Alde's innovasjon: vannbåren varme.

Kjernen i Alde's tilbud er deres vannbårne varmesystem, en teknologi forfinet over mer enn 50 år. Dette systemet, drevet av en kombinasjon av elektrisitet og flytende petroleumsgass (LPG), sirkulerer en varm glykol-vannblanding gjennom kjøretøyet via radiatorer og rør, og sikrer en jevn og behagelig varmedistribusjon fra gulv til tak. Kompakt 3030-kjelen, kjent for sin kompakthet og effektivitet, ligger i hjertet av dette systemet og muliggjør en konveksjonsoppvarmingsmetode som opprettholder et naturlig fuktighetsnivå inne i kjøretøyet for uovertruffen komfort.

Tilpasning og allsidighet.

Alde er stolt av tilpasningsevnen til sitt varmesystem, som tilbyr løsninger som passer til et bredt spekter av kjøretøy, fra turnerende campingvogner og bobiler til stasjonære campingvogner og ekspedisjonskjøretøy. En av Alde's betydelige fordeler er systemets evne til å tilpasse seg og utvide med et utvalg av tilbehør. Alternativer som Alde Flow for kontinuerlig varmt vann, Alde AquaClear UV-C for vannrensing, og gulvvarme transformerer varmesystemet til en luksuriøs bekvemmelighet, langt utover ren funksjonalitet.

Stille drift og vedlikehold

En fremtredende funksjon ved Alde's varmesystem er dets stillhet. Systemet opererer nesten lydløst, en sterk kontrast til andre varmesystemer som kan være høylytte og forstyrrende. Denne stille driften sikrer at reisen forblir fredelig, noe som forbedrer den generelle opplevelsen av å reise i kjøretøyet. Dessuten er Alde-systemer designet med lang levetid i tankene, og krever minimalt med vedlikehold og tilbyr lange serviceintervaller, og forsikrer brukere om pålitelighet og kvalitet som varer.

Miljø- og allergihensyn.

Alde's system er konstruert for å være så miljøvennlig som mulig, med effektiv drivstoffbruk og muligheten for å integrere kjøretøyets motoravfallsvarme for ytterligere effektivitet. For de med allergier, minimerer systemets design sirkulasjonen av støv, et vanlig problem med tvungen luftsystemer, noe som gjør det til et sunnere valg for følsomme personer.

Et testamente til kvalitet.

Å velge Alde betyr å investere i et system testet under ekstreme forhold, i stand til å operere i temperaturer så lave som -35 grader Celsius. Denne motstandsdyktigheten, kombinert med selskapets enorme erfaring på feltet, sikrer at brukerne mottar ikke bare et varmesystem, men en omfattende varmeløsning støttet av ekspertstøtte og rådgivning.

Oppsummert representerer Alde's vannbårne varmesystemet en toppkomfort, effektivitet og innovasjon innen RV-industrien. Dens stille drift, tilpasningsevne og forpliktelse til kvalitet gjør det til et primærvalg for de som søker å forbedre sin reiseopplevelse. Idet Alde fortsetter å samarbeide med ledende produsenter av campingvogner og bobiler over hele verden, forsterker det sin status som "Kongen av Komfort" på varmesystemmarkedet.

 

Top